همبستگی اجتماعی، مسئولیت مشترک

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

اول دسامبر مصادف با 11 آذر روز جهانی ایدز و 11 لغایت 17 آذر ماه هفته ملی اطلاع رسانی ایدز نامگذاری شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، کارشناس مسئول پیشگیری از ایدز و هپاتیت معاونت بهداشت دانشگاه شعار امسال این روز را « همبستگی اجتماعی، مسئولیت مشترک Global Solidarity , Shared responsibility» عنوان نمود و گفت: درسال جاری، توجه جهانی بر اپیدمی کووید 19 و تاثیر آن بر زندگی و معیشت افراد متمرکز است.

دکتر علی حسین پور خاطر نشان کرد: حذف انگ و تبعیض و توجه به عموم افراد جامعه جهت دریافت خدمات سلامت براساس رویکردهای عدالت محور از کلیدهای اصلی مواجه با اپیدمی هایی از قبیل کووید 19 و اچ آی وی می باشد.

دکتر حسین پور با اشاره به اهمیت افزایش بودجه توسط دولت ها جهت مبارزه با اچ­آی­وی بر پایان بخشیدن به انگ و تبعیض، افزایش آگاهی، تاثیر اچ­آی­وی بر زندگی افراد و بهبود زندگی افرادی که با اچ آی وی زندگی می کنند تاکید کرد.

وی خاطر نشان کرد علی رغم فعالیت ها و اقداماتی که در طول سالیان گذشته انجام شده هنوز چالش­های بسیاری وجود دارد که می بایست به آن توجه گردد.

وی هفته اطلاع رسانی ایدز را فرصت مناسبی برای تبیین برنامه ها، جلب مشارکت سیاستگزاران و مسئولان، بیان اقدامات، دستاوردها و چالش های موجود و همچنین تکریم فعالیت های دست اندر کاران برشمرد.

کارشناس مسئول پیشگیری از ایدز و هپاتیت معاونت بهداشت دانشگاه افزایش تاب آوری سازمانی و افزایش دسترسی به خدمات و اطلاعات در شرایط بحران‏/ خانواده و اچ­آی­وی‏/ رسانه و اچ­آی­وی‏/ جوانان، نوجوانان و اچ­آی­وی‏/ مسئولیت اجتماعی و اچ­آی­وی‏/ نقش سازمان­ها واچ­آی­وی ونگاه مثبت، زندگی مثبت را از عناوین روز شمار این هفته برشمرد.