در روز یکشنبه 12 آذر 91 در پشتیبانی منطقه 5 شمال شرق کشور همایش ونمایشگاه روبان قرمز با هدف اطلاع رسانی به سربازان با حضور رئیس اداره کنترل ایدز وبیماریهای آمیزشی کشورآقای دکتر صداقت و 400 نفر از سربازان برگزار گردید. در این همایش اقای دکتر صداقت واقای دکتر حسین پور سخنانی ایراد نمودند وسپس یکی از کسانی که در دوران سربازی از طریق خالکوبی با وسایل مشترک اچ آی وی به وی منتقل گردیده بود به بیان خاطرات خود وتجربیاتش اقدام کرد. سپس مسئول مرکز مشاوره پشتیبانی ستوان روحی تعهد سربازان در پیشگیری از رفتارهای پرخطر را قرائت نمود و مسابقه ای جهت سربازان برگزار نمود و بدنبال آن شرکت کنندگان از نمایشگاه بازدید نموده ودر مسابقه طناب کشی شرکت نمودند.

از اقدامات قابل توجه در همایش تعبیه 30 فانوس با روبان قرمز به مناسبت سی امین سال اچ آی وی و روبان بر گردن کبوتران به نشانه همراهی وهمدلی با بیماران وقراردادن روبان قرمز بر روی درختان در محل نمایشگاه ودر میان شرکت کنندگان بود.